avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA I.I., neplatitor de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

I.I., neplatitor de TVA

Trebuie sa emit o factura in care mi se cere sa specific motivul pentru care nu platesc TVA, deci articolul in baza caruia intreprinderea nu plateste TVA. Mi-ati putea spune care e articolul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:36, 10 August 2009
Art. 125 ind. 1 alin. 1 pct. 20 coroborat cu art. 152 alin. 1 din Codul fiscal raportat la art. 22 si urm. din OUG 44/2008. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite intreprindere individuala ioncostel ioncostel Buna ziua Am cateva nelamuriri referitoare la o intreprindere individuala: 1) exista cumva vreun fel de plafon al cifrei de afaceri(tinand cont ca eu ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie anaf StilmarConfectii StilmarConfectii Intreprind.familiala, atinge pragul de 220000 lei in anul 2012,ptr a deveni platitor de tva.Nu stie, nu se inregistreaza si nici nu primeste notificare ptr ... (vezi toată discuția)
Tva vera36 vera36 am o intreprindere individuala si nu stiu daca trebuie sa ma declar platitor de tva. am emis facturi in valoare de 300 000 si am incasat de 190 000 sunt sau ... (vezi toată discuția)