avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie credit
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie credit

buna ziua
am primit o somatie de la executor judec.de executare silita dar nu scrie ca am 15 zile sa fac contestatie,doar 1 zi sa platesc suma
si in leg.cu cele 15 zile., se pun zilele lucratoare luni-vineri,sau?
dupa aceste 15 zile nu mai am dreptul la contestatie ?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: chiriac75 , utilizator 10:56, 6 Aprilie 2016
Termen de contestatie la executare este de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii, termenul este de 15 zile libere, adica 17 zile calendaristice,dupa acest termen nu mai puteti face contestatie la executare, doar la titlu daca nu este o hotarare judecatoreasca.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare la o contestatie la executare vitan_85 vitan_85 Buna seara, Am de redactat o intampinare la o contestatie la executare, titlul executoriu a fost emis in 17.02.2016...in data de 7.03 2016 a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre contestatie la executare, contestatie la titlu si suspendare cezarad cezarad Puteti sa imi spuneti si mie concret care este diferenta esentiala intre contestatia la executare , contestatia la titlu si suspendarea executarii ? Stiu din ... (vezi toată discuția)