Buna Ziua
Numele meu este Stefan si sunt administratorul unei societati din Braila. Problema mea a aparut acum o luna cand contabila a incercat sa depuna bilantul firmei, acesta fiindu-i respins intru-cat firma figura in insolventa din august 2007 fiind declarata in monitorul oficial pe motiv ca nu a fost nimeni la sediul firmei in momentul in care au avut o actiune de curatare a societatilor abandonate dupa cum s-au exprimat cei de la finante .
Din 2006 si pana in iunie s-au depus toate declaratiile, s-au platit impozite, s-a schimbat administratorul, am solicitat certificat fiscal, am facut angajari, am luat linie de credit - nu a fost nici o problema .
Am fost plimbat din birou in birou aproape o saptamana am solicitat audienta - nu a fost posibil - ce pot face in aceasta situatie, cui ar trebui sa ma mai adressez sa pot functiona din nou legal
Multumesc
Buna ziua.
D.nul Stefan ceea ce mentionati dumneavoastra aici -scenariu film SF.
Am si eu o intrebare ?acele declaratii pe care le a-ti depus din anul 2006 pana in iunie2009 nu le-ati depus tot in Braila la finante?
Cine a introdus soc. in insolventa?pt.ca Dl.Stefan insolventa nu se declanseaza ca a gasit cineva usa firmei dv.inchisa pe dinauntru!?
daca puteti sa punctati mai bine aceste aspecte ?pentru ca in cunostiinta de cauza sa va putem ajuta!
Asteptam !!!!
Opinia mea este sa cereti informatii de la ORC si sa vedeti starea firmei, iar in consecinta de cauza sa va puteti adresa unui jurist pentru a va indruma in rezolvarea problemei.
Se intampla la Braila!! Toate s-au depus la finante in Braila in termen cu nr de inregistrare, am solicitat acea hartie prin care mi-a fost declarata insolventa de catre un departament numit Inspectia Fiscala de Stat ceva de acest gen . Am sunat si la ORC, la Administratia Financiara figurez activ..
Dl. Stefan trebuie sa faceti -o adresa scrisa catre aceasta Inspectie fiscala cu recomandare de primire (30 zile trebuie sa primiti raspuns)
-la fel si pentru Reg.Com. Braila
Se poate ca pana in anul 2007 dv.sa nu fi depus bilanturi catre Reg.Com si atunci din oficiu se Registrul trece la lichidarea firmelor prin hotarari date de judecatorii Reg.Com.,am spus este posibil si inclin sa cred ca asta s-a intamplat dar trimiteti adresele si vorbim.
Sau sa dureze mai putin timp apelati la ghiseele de la institutii ,prieteni...
Firma in dizolvare
fany22
BUNA,
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)
Intrebare
walterionescu
Acum un an am primit hotararea judecatoreasca de inchidere a firmei , au trecut cele 3 luni pentru numirea lichidatorului .
Intrebarea mea este - se poate ... (vezi toată discuția)