Buna Ziua
Numele meu este Stefan si sunt administratorul unei societati din Braila. Problema mea a aparut acum o luna cand contabila a incercat sa depuna bilantul firmei, acesta fiindu-i respins intru-cat firma figura in insolventa din august 2007 fiind declarata in monitorul oficial pe motiv ca nu a fost nimeni la sediul firmei in momentul in care au avut o actiune de curatare a societatilor abandonate dupa cum s-au exprimat cei de la finante .
Din 2006 si pana in iunie s-au depus toate declaratiile, s-au platit impozite, s-a schimbat administratorul, am solicitat certificat fiscal, am facut angajari, am luat linie de credit - nu a fost nici o problema .
Am fost plimbat din birou in birou aproape o saptamana am solicitat audienta - nu a fost posibil - ce pot face in aceasta situatie, cui ar trebui sa ma mai adressez sa pot functiona din nou legal
Multumesc
buna ziua , pe buletinulinsolventei nu apare nimic cu numele firmei mele, pe recom la data 16.06.09 data ultimei actualizari scrie stare firma " in functiune" ; certificat preschimbat - mai am sa verific si la tribunal ...
Firma in dizolvare
fany22
BUNA,
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)
Intrebare
walterionescu
Acum un an am primit hotararea judecatoreasca de inchidere a firmei , au trecut cele 3 luni pentru numirea lichidatorului .
Intrebarea mea este - se poate ... (vezi toată discuția)