avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie foisor din lemn
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie foisor din lemn

Vreau sa construiesc un foisor din lemn.
1 La ce distanta de cladirea de pe proprietatea vecina se poate ridica daca aceasta este construita exact pana la limita de proprietate?
2 In ce conditii se poate construi fara autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:25, 6 Aprilie 2016
Daca nu are fundatie nu va trebuie autorizatie.
Daca nu va trebuie autorizatie nu exista o limita minima.
Daca ar avea fundatie, conform majoritatii hotararilor de consiliu local distanta de 3 metri de la gard.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima la care se poate construi alexandru.cenusa alexandru.cenusa Buna ziua! Am sa trec direct la subiect pentru a primi un raspuns cat mai concret. Am un teren in proprietate, cu latimea de 15,49 metri, pe care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Amplasare casa Della Della am inteles ca in martie 2009 a intrat in vigoare o hotarare locala in Timisoara conform careia nu poti construi decat cu acordul vecinilor dat la primarie sau ... (vezi toată discuția)
Distanta regulementara dintre o casa si gardul vecinului cmunteanu90 cmunteanu90 Buna ziua, In urma cu ceva timp am mostenit o casa, de curand m-am hotarat sa o scot la vanzare. Zis si facut. Au venit cateva persoane interesate sa cumpere ... (vezi toată discuția)