avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare imobil

daca am facut act vanzare cumparae ptr un imobil trebuie sa merg sa il inscriu pe numele meu la primarie la impozite.intrebare:trebuie sa merg impreuna cu fostul propritar?si daca .....de ce?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2016
adita100a, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:26, 6 Aprilie 2016
nu, desigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin mostenitor al unui imobil yulyan23 yulyan23 Buna ziua,ma numesc maria si in urma cu 3 ani eu si fratii mei am mostenit un imobil situat in galati numai ca aceste acte a imobilului respectiv nu au fost ... (vezi toată discuția)
Intabularea si inscrierea in cf costy_generalu costy_generalu In anul 2003 am cumparat un imobil in constructie (15%) aflat pe un teren conccesionat de primarie.Am incheiat cu vanzatorii un act de v-c sub semnatura ... (vezi toată discuția)