avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Suma concediu medical 75%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Suma concediu medical 75%

Buna ziua

am o nelamurire privind calculul sumelor aferente perioadei de concediu medical. Pe luna aprilie am 7 zile de CM, din 1 pana pe 7.

In cele 6 luni anterioare medicalului am fost:

- in concediu de crestere copil din 15 noiembrie pana pe 16 martie
- in concediu de maternitate din 13 iulie pana pe 15 noiembrie
asa ca nu stiu ce suma iau in calcul la media ultimelor 6 luni

Suma neta din indemnizatie a fost de 3400 lei, dar am citit ca se iau sumele brute. Cum calculez brutul indemnizatiei?

Suma din concediu de maternitate era 85% din brut. Se ia ca atare intreaga sau cum calculez?

Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:04, 6 Aprilie 2016
Indemnizatia pentru crestere copil nu este impozitata; brutul conincide cu netul.

La concediul de maternitate se ia brutul ca baza de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu de maternitate? Mihaelaama Mihaelaama Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru concediu de maternitate. In prezent sunt in CIC1 cu o indemnizatie lunara de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)