avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs in anulare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs in anulare

Buna seara. Stiu ca cererea de recurs in anulare se face in anumite conditii, dar care este termenul legal de depunere? 15 zile de la comunicarea hotararii prin posta? Am calitatea de intimat iar hotararea data mentine o decizie de debit care se poate executa silit. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Decizie instanta de apel m_ella2005 m_ella2005 As dori cateva sfaturi legat de: Intr-un proces de incredintare minor si incuviintare lagaturi parintesti, Instanta de apel da castig de cauza apelantei si ... (vezi toată discuția)
In cat timp de la publicarea unei solutii se poate face recurs? oana_oprinoiu oana_oprinoiu Am avut un proces si l-am castigat.Akum as vrea sa stiu cat timp au intimatii sa depuna recurs?15 zile de la publicarea solutiei sau la 15 zile de cand imi ... (vezi toată discuția)
Recurs - solutie de amanare pentru lipsa de procedura alinabuzaianu alinabuzaianu Buna ziua, Am un dosar (contestatie decizie de concediere) aflat in faza de recurs la Curtea de Apel Ploiesti. Dupa sentinta data de instanta de fond ... (vezi toată discuția)