avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua !!! alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua !!! alcoolemie la volan

buna ziua. Am avut si eu un necaz nefiricit...am baut si m am urcat beat la volan..si am intrat gard de plasa....politia probabil era pe acolo ca nici nu iesisem din masina si era acolo :O:O mi a iesit alcolemie in aerul respirat 0.65,,ma dus la politie declaratii etc..intrebarea mea este...ce as putea sa patesc si cam cand mi as putea recupera permisu ...va multumesc anticipat.:)
Este posibil sa fiti condamnat, caz in care permisul se anuleaza in urma hotararii de condamnare ramasa definitiva. Dupa 1 an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare puteti sustine examen pentru un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului adyadyady adyadyady am si yo o probleam si as dori niste informati .. am fost prins baut la volan cu 0,74 in aer respirat si am fost dus la probe de sange am inteles ca probele de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan zizou zizou Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)