AVLIL a scris:
Stiam ca 3600, s-o fi scumpit. Totusi, imi e greu de inteles modalitatea in care reuseati pana acum sa achitati o pensie de 1000 de lei si acum nimic, nimic.
Din punctul meu de vedere, poate ar trebui sa faceti propriile dv. investigatii referitoare la copil, sa va confirmati ori infirmati ceva, lucrurile se schimba cand stii cu certitudine ca e copilul tau, ca o fi mic si neajutorat, ca o manca sau nu...
Iar daca nu e al dv., alta situatie, alta certitudine.
Cat despre pensie, depinde si de stilul dv. de viata, nu cred ca o instanta va decide ca daca intretineti un student nu puteti intretine si un minor.
Scumpa doamna
Stilul meu de viata este un pic greu catre infernal, fara sa incerc sa ma plang (nu este in intentia mea de a scapa si din povestea asta dar chia nu am timp de teste si judecata). De vreo 3 ani si ceva ma tot plimb ba cu sora ba cu sotia prin spitale/clinici si de stat si private. Amandoua diagnosticate si operate de cancer (staiul IV uter si III colon) in faze destul de avansate si incercand sa evitam in a-i spune fiului despre asta pentru ai nu-i perturba examenele in ultimul an de facultate. Cu asa povara chiar mi-e greu sa anticipez ce mai pot face din punct de vedere financiar, sigur nu mai pot da cei 1000 RON lunar. Poate ca ar fi mai bine sa faca acel test de paternitate dar atunci as deschide o alta poveste cu sotia, bolnava fiind, in momentul in care nu de asa ceva are nevoie psihic...sincer. Accept, a fost prostia mea dar imi repugna modul in care am fost folosit pentru a aduce pe lume o fiinta care va creste fara cei doi parinti biolgici