avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pentru un copil care nu sunt sigur ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pentru un copil care nu sunt sigur ca e al meu

Buna ziua,
Am avut o relatie acum 5-6 ani cu o femeie necasatorita, (eu fiind casatorit), in urma careia se pare ca a rezultat un copil (exista posibilitatea sa fie al meu dar nu sunt sigur pentru ca nu am facut nici un test ulterior). Copilul are acum 4-5 ani. Initial m-a anuntat ca a ramas gravida, plecata fiind din tara sa lucreze afara si ca ar vrea sa pastreze copilul desi eu m-am opus categoric. Ea a insistat ca nu ma va obliga cu nimic, vrand doar sa il pastreze, constienta fiind ca il va creste singura.
Timp de aproape un an dupa nasterea copilului (nascut ianuarie 2012), nu m-a contactat, descurcandu-se singura financiar. In momentul in care a ramas fara venituri (are ceva la cazier - lipsa gestiune sau chiar furt din gestiune pe unde a lucrat inainte in Romania). Dupa acest an (si ceva) a venit la poarta casei, cerand bani, cu amenintarea ca dezvaluie totul sotiei mele. In fine, am acceptat sa platesc lunar (prin transfer bancar) cate 900-1000 RON (la vremea aceea, inca mai lucram). Din primavara 2013 am ramas fara munca si venituri dar am continuat sa platesc lunar 1000 RON, din economii. Acum am cam ajuns la fundul sacului (nici sotia nu lucreaza, suntem amandoi trecuti de 50 ani cu slabe sperante de a mai gasi ceva si am si un fiu student din actuala casatorie) si nu stiu ce sa fac. Daca ma da in judecata pentru paternitate (presupunand ca testul indica ca eu sunt tatal), ce poate decide judecatorul? Mentionez ca nu am alte bunuri decat casa si masina, fara a detine bani in banca, afaceri etc
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
testul legalizat pentru stabilirea paternitatii costa 1500 lei la clinica Medo din Brasov - www.medo.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Dupa divort tagada paternitate lili5 lili5 Desi am fost de acord cu testul de paternitate , ba am si propus sa platesc 1/2 din costul testului la orice laborator privat ales de fost acesta a apelat la ... (vezi toată discuția)
Test adn Mihai505 Mihai505 Parintii au decedat iar pentru a demonstra mostenirea de pe tata e necesar un test adn.Vreau sa stiu daca este alta metoda pt. a demonstra mostenirea,exista o ... (vezi toată discuția)