avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Lipsa raspuns C.E.D.O
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Lipsa raspuns C.E.D.O

Rog respectos,un raspuns cu privire la o cerere CEDO fara raspuns de peste 6luni,care este procedura ce trebuie urmata in ai cunoaste stadiul ,un nr. de tel ceva ca nu am primit decat confirmarea de primire(rosie) de la momentul respectiv.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geo-vem , utilizator 19:49, 12 Aprilie 2016
Buna ziua,
CEDO nu da relatii despre stadiu dosarelor.
Daca nu ati primit nimic este, teoretic, de bine.
CEDO anunta petentii doar cand cererea este respinsa de camera preliminara.
In general a nu primi raspuns de la CEDO ar fi semn bun. Sigur, la un moment dat trebuie sa faceti anumite eforturi pe langa CEDO, vedeti ce a raspuns un alt contribuitor pe www.avocatnet.ro/content/for...
Am inteles ca e de bun augur faptul ca nu s-a primit un raspuns timp de peste 6 luni,ideia era ca eu in afara de cartonul rosu cu stampila de confirmare nu am mai primit nimic,nici cod de bare nici ca-i laie ori balaie...
Stimat forumist,

În general ar fi trebuit să primiți un răspuns de inadmisibilitate/confirmare a înregistrării dosarului sau o înștiințare în care se arată că dosarul ar fi incimplet.

Sfatul meu este să mai așteptați ceva timp, urmând ca, dacă răspunsul nu va veni, să faceți dvs o adresă în care să solicitați date despre cursul aplicației.

Cu stimă.
Va multumesc asa voi proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo raspuns geo-vem geo-vem Rog respectos un raspuns,am trimis de aproape 4 luni o cerere la CEDO,si nu am primit nici un raspuns,afara de confirmarea pe cartonul rosu ,aveti ideie ... (vezi toată discuția)
Scrisoare cedo 28noi 28noi In septembrie 2015 avocatul a trimis sa se judece la Cedo dosarul meu . Intrebarea este ce acte trebuie sa cer avocatului ca sa verific in ce stadiu este ... (vezi toată discuția)
C.e.d.o numar de referinta geo-vem geo-vem Acum 3 luni am sesizat C.E.D.O. cu o cerere pe o coala A4 dupa 21zile am primit de la grefa ca trebuie sa fac sesizarea pe un formular tip,iar tot ce am trimis ... (vezi toată discuția)