avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... C.E.D.O numar de referinta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

C.E.D.O numar de referinta

Acum 3 luni am sesizat C.E.D.O. cu o cerere pe o coala A4 dupa 21zile am primit de la grefa ca trebuie sa fac sesizarea pe un formular tip,iar tot ce am trimis va fi distrus si sa anexez din nou actele depuse ,in cateva zile ma-m conformat,ideiea e ca nu am mai trecut numarul de referinta de pe acest raspuns pe formular cand am retrimis cererea.Nu de alta da nam mai primit nimic in afara de confirmarea de primire pe cartonul rosu .E posibil sa numi fie analizata solicitarea?Sau de ce nam primit codul de bare?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 10:32, 4 Decembrie 2014
Stimat forumist,

Poate v-ar ajuta să observați ce s-a răspuns și la întrebări asemănătoare, cum ar fi aceasta:
www.avocatnet.ro/content/for...

În ceea ce privește strict întrebarea dvs, răspunsul este da, este posibil ca cererea dvs să nu fie analizată pe motivul nerespectării regulamentului Curții. Mai mult, chiar nu știu ce să vă spun. Din principiu, nu fac supoziții în legătură cu cererei ale căror moduri de întocmire nu le cunosc.

Îmi amintesc, însă, că eu însumi v-am dat, anterior, pe acest forum, sfaturi despre procedura de completare a singurei forme de aplicație acceptată de Curte: formularul standard. De ce nu ați folosit formularul, asta nu mai știu, fiind, exclusiv, problema dvs.

Cu stimă.


Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2014
andreigrigoriu, moderator
Inteleg, dar totusi oricum ar fi formularul este trimis in termen,probabilitatea e mare ,ma sfatuiti sa le fac o scrisoare ,cu aceste specificatii?!?
Stimat forumist,

Din punctul meu de vedere, o cerere depusă corect și complet face inutilă inițierea unor adrese explicative din partea aplicantului.

Însă, precum v-am spus, nu vă pot da decât îndrumări de principiu, apărarea cauzei dvs urmând să o faceți după cum considerați dvs necesar.

Vă rog deci, să înțelegeți că, având în vedere că eu nu știu ce ați depus și cum ați depus, nu am cum să vă dau sfaturi privitoare la adresele pe care le puteți face.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo raspuns geo-vem geo-vem Rog respectos un raspuns,am trimis de aproape 4 luni o cerere la CEDO,si nu am primit nici un raspuns,afara de confirmarea pe cartonul rosu ,aveti ideie ... (vezi toată discuția)
Sesizare grefa cedo geo-vem geo-vem Exista posibilitatea sa sesizez grefa CEDO in vederea trimiteri unui formular ?Daca da, cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Carton rosu la cedo? costelg costelg Buna ziua, Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)