avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Convocare AGA SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Convocare AGA SRL

Vreau sa convoc AGA a unui SRL si as vrea sa va intreb daca are cineva vreun model de scrisoare.
Daca nu, in numele cui fac scrisorea, avand in vedere ca eu sunt imputernicit cu drepturi depline a unui asociat? In numele meu, ca persoana imputrernicita, sau trebuie facuta in numele detinatorului actiunilor, prin reprezentat imputernicit, adica eu?
Cel mai recent răspuns: mraisit , utilizator 16:24, 7 Aprilie 2016
Nu exista un model tip privind convocarea. Aceasta trebuie facuta in numele asociatului prin mandatar dvs.
Multumesc frumos pentru detalii.

Deci o fac eu, ca mandatar, dar in numele asociatului, fara interventia acestuia din urma.

Banuiesc ca trebuie sa o fac in atatea exemplare cati asociati exista.
~ Conținut șters la cerere ~
La antet ce trebuie trecut?

Va multumesc!
Aproape ca am redactat convocarea, dar am o intrebare la dumneavoastră:

La ce se referă următoarele formulări:

”Formularele de procura pentru participare la adunarea generala extraordinară sunt disponibile la adresa din ........

Procurile se vor depune în original la adresa din ......., pana la data de .....
Materialele de interes pentru acţinari se pot consulta la adresa din ..... începând cu data de .....”

va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura de la asociat majoritar. cum fac ? peterstern peterstern intrebare scurta : X este asociat cu 70% intr-un SRL, Y are 30 % si este si administrator. X vrea sa plece din tara 3-5 ani si vrea sa-l imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl crysenc crysenc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de modificarea unui act consitutiv al unui SRL care are 30 de asociati. In primul rand doresc sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Convocare aga epcsch epcsch sant mandatarul a doi asociati dintr-ul SRL .Datorita faptului ca exista mari divergente intre asociatul care este si administratorul societati si ceilalti doi ... (vezi toată discuția)