avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare in alt judet decat cel de domiciliu.
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare in alt judet decat cel de domiciliu.

Va rog sa imi spuneti ce ar trebuii sa fac in continuare. Pe fosta mea adresa de domiciliu din Targoviste s-a primit o somatie de plata din partea executorului judecatoresc din Ploiesti. Eu nu mai locuiesc acolo de 6 ani, ci in Bucuresti. Creditul initial a fost luat cand lociam in Targoviste, dar la banca si am anuntat noul domiciliu, la firma de recuperare am anuntat ca nu este adresa corecta in TGV.Acum o saptamana postarita a lasat notificarea de la executor, scrisoare cu recomandare, in usa, fara a semna cineva de primire.De la posta mi s-a spus ca nu e nevoie de semnatura cand exista o casuta postala.Este de ajuns sa o lase acolo fara sa mai verifice si persoana sau sa astepte semnatura.Fostii vecini mi-au inmanat scrisoarea ieri.Au trecut deja 13 zile de cand a fost livrata deci nu prea mai e timp de o eventuala contestatie.
Dosarul de executare este in Targovite, executorul in Ploiesti, eu in Bucuresti.Nu exist practic nicio confirmare de primire a unei citatii la tribunal si chiar a somatiei de executare.Am sunat la executor si mi-a spus sa transmit celor de la firma de recuperare noua adresa pentru a relua alt dosar pe Bucuresti, ei neputand continua procedura de executare.
Eu va trebuii sa anunt firma de recuperare si sa platesc acum si executorul din Ploiesti si cel din Bucuresti?
Nu trebuia sa fiu notificata ca am fost data in judecata,pentru a imi putea apara drepturile: clauze abuzive, refuzul firmei de recuerare creeante de a imi justifica exact sumele de plata.
Care va fii cursul dosarului de acum incolo?Ma ingrijoreaza sumele platite in plus din cauza greselilor lor.
Dosarul a fost preluat de firma de create in septembrie 2012.Termenul de prescriptie este de 3 ani incepand de cand? Are o imprtanta actiunea din 02.06.2015 Tribunal Targoviste? Presupun ca nu s-a indeplinit acel temen de 3 ani pentru prescriptie.

Alte discuții în legătură

Exeturorul din ploiesti poate pune porpire pe conturi din ilfov/ bucuresti? trimite toate somatile la o alta dresa. e legal? keylin keylin Buna ziua, Executorul din Ploiesti a pus poprire pe conturile din Bucuresti si Ilfov.Are competenta teritoriala? Am introdus contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credite bancare anttonnio anttonnio buna ziua , 1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)
Executare silita dynatym dynatym Buna ziua! Scriu pe acest forum in speranta ca voi gasi o rezolvare a problemei mele juridice si voi incerca sa fiu cat mai concisa. In luna august ... (vezi toată discuția)