avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea intervalului de munca intr-un singur schimb
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea intervalului de munca intr-un singur schimb

Este posibil ca intr-un serviciu bugetar , sanatate, cu program de 8 ore de la 7 la 15,intr-o singura tura fiind bloc operator si operatatiile nu se termina, poate sa schimbe orele de la 9 la 17, obligandu-ne sa venim asa fara a avea acoperite orele ,de protectia muncii ,cele 2 ore , adica de la 15 la 17.Mentionez ca nu am primit sa semnez nici un act.Este normal?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 7 Aprilie 2016
In c.i.m. cum aveti mentionat la durata timpului de munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program de lucru cdn2828 cdn2828 Buna ziua! Sunt angajat in sistemul privat pe un post care necesita studii superioare, am semnat Fisa Postului pentru un alt post (care necesita studii ... (vezi toată discuția)
Perioada de repaus dupa tura de noapte Maria Prado Maria Prado Buna ziua, intrebarea mea este:dupa o tura de la 18 la 5 dimineața, se poate intra intr-o alta tura de la ora 15, pana la ora 1, in acceasi zi? Sau dupa tura ... (vezi toată discuția)
Fisa postului crististarz crististarz Buna Ziua tuturor, am si eu cateva intrebari celor care pot sa ma ajute. La locul meu de munca sunt angajat cu contract de munca la postul de Sofer si drepturi ... (vezi toată discuția)