avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Corectie nume in contract de construire OJCVL
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Corectie nume in contract de construire OJCVL

Buna ziua,
parintii mei doresc sa isi vanda apartamentul obtinut prin contract de construire cu OJCVL Mures in 1984.Problema e ca in contract numele mamei mele este gresit (o litera in plus), in schimb la sfarsitul documentului la partea cu semnaturile este scris corect, la fel si in actul aditional incheiat in 1985 si in contractele de imprumut. In CF este iarasi gresit, exact ca in contractul original. Unde, cum putem face corectiile necesare?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Ipoteca din 1980 neridicata dupa plata anticipata? Cosmin.Marian Cosmin.Marian Buna, Parintii mei doresc sa isi vanda apartamentul si in procesul de pregatire am cerut un Extras CF de informare si dupa 3 zile am primit documentul ... (vezi toată discuția)
Diferenta suprafata intre cf si releveu alexandraepop alexandraepop buna ziua, doresc sa cumpar un apartament constructie veche, an 1985, care are inscris in CF o suprafata utila de 69.7 mp, iar in releveu apare suprafata ... (vezi toată discuția)