Doresc sa introduc in istanta un program vizitare minor. Ancheta sociala se face inainte de demers ....ori pot introduce actiunea ca apoi istanta sa hotarasca ancheta sociala la domiciliul meu .? Va multumesc.
Formulati actiune pentru incuviintarea legaturilor personale cu minorul si o depuneti la judecatorie. Instanta, după inregistrarea cererii dvs., va dispune efectuarea unei anchete sociale.
Dacă aveți probleme și va interzice dreptul la vizita puteți deschide proces dar dacă nu aveți probleme programul va restrânge dreptul.
Ancheta sociala se efectuează după înregistrarea dosarului la solicitarea instantei.
Sunt de acord cu colegul in sensul ca ancheta este un detaliu nesemnificativ al actiunii, mai degraba necesitatea ei, incercarea de negociere, starea de lucruri actuala, adaptarea unui program propus nevoilor copilului etc. sunt chestiuni care vor cantari mult mai mult.
copilul are 3 ani si jumatate...doresc sa cer program de vizita..sa il pot lua la domiciliul meu. nu am avut pana acum program de vizita iar de 1 an nu mi-a mai dat copilul la domiciliu invocand motive. Avand in vedere relatiile reci cu fosta si socrii ..nu doresc sa il vizitez la domiliul lor. Pot cere la varsta lui sa il iau in concediu , sambata si duminica de 2 ori pe luna ? Ori sa cer un program mai extins?
Vizita minora
UTILIZ
In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut:
- in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)
Drept vizita minor
36sorin
buna!
am si eu un mic caz!
in urma divortului,am primit drept de vizita asupra baiatului,in varsta de 13 ani,dupa programul cerut de catre mine.saptamanal,in ... (vezi toată discuția)