avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Creare website
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Creare website

Salutare, ma aflu in situatia in care unul din concurentii celui mai mare show de televiziune din Romania (acela unde vin romanii talentati) mi-a cerut sa-i creez un site, iar intrebarea mea este daca intru sub incidenta legii in urma contractului pe care acesta l-a semnat cu televiziunea in cauza.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:33, 8 Aprilie 2016
Ce contract s-a incheiat cu acea TV?
Nu aveti voie sa incalcati drepturile de autor ale televiziunii respective, deci orice texte, imagini si multimedia create de televiziunea respectiva pot fi folosite doar cu permisiune scrisa din partea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru portofoliu pot utiliza lucrarile pe care le-am facut cand eram angajat? tzipirel tzipirel va rog sa ma scuzati daca am gresit facand un subiect nou - am cautat si nu am gasit nimic de \"portofoliu\" problema mea este: am lucrat intr `o ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor artem artem As dori sa aflu daca un contract de cedare a drepturilor EXCLUSIVE de autor, incheiat intre angajator si angajat poate avea ca obiect si articolele/operele ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru videochat titus_steel titus_steel Buna ziua , am o intrebare preventiva sa adresez Domnilor Avocati . Sa zicem ca o persoana care lucreaza in domeniul video chat , banuiesc ca toata lumea ... (vezi toată discuția)