avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi autor

Buna ziua,

Testele grila intra sub incidenta legii drepturilor de autor? In ce masura se pot folosi aceste teste grila de catre terte persoane? Ma refer la testele grila publicate in diferite carti sau facute publice in urma examenelor din trecut.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Examen de primire barou 2010 Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna ziua tuturor. Stie cineva cum va fi examenul de primire din Noiembrie 2010? Cata vreme nu se mai da test grila , exista undeva niste intrebari:( pentru ... (vezi toată discuția)
Pot prelua in cartea mea un set de teste grila ale altui autor, daca nu le copiez identic? simbad simbad Buna ziua , As dori sa stiu in ce masura pot publica intr-o carte un set de teste grila preluate de la un anumit autor dar un pic modificate la formulare si ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura Romanov Romanov am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta. sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)