avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen de primire barou 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen de primire barou 2010

Buna ziua tuturor.
Stie cineva cum va fi examenul de primire din Noiembrie 2010?
Cata vreme nu se mai da test grila , exista undeva niste intrebari:( pentru exercitiu?
Eventual daca aveti intrebari de la examenele dinainte de 2009 , mi-ar fi de mare folos .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 14:23, 23 Octombrie 2010
Exista carti publicate in acest sens, cu tot cu spete
prodiamant a scris:

Buna ziua tuturor.
Stie cineva cum va fi examenul de primire din Noiembrie 2010?
Cata vreme nu se mai da test grila , exista undeva niste intrebari:( pentru exercitiu?
Eventual daca aveti intrebari de la examenele dinainte de 2009 , mi-ar fi de mare folos .
Multumesc

[ link extern ]
puteti sa-mi dati un exemplu? Exista autori consacrati in acest domeniu. Eu am cumparat mai multe culegeri in acest sens , insa toate contin grile , e drept si cateva spete.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 kiatra kiatra buna, am creat acest topic pentru a avea un suport de discutie pentru examenul de barou din 2012 , fie ca va fi o sesiune de primavara sau doar una de ... (vezi toată discuția)