avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL

Sotia mea a nascut in luna martie 2016. Ea nu are venituri. Eu sunt PFA la norma de venit. La completare adeverintei ce trec la VENIT NET REALIZAT? Valoarea normei sau venitul realizat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:43, 8 Aprilie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil din salariu si venituri ca pfa Andrew_G Andrew_G Buna ziua, Am nascut pe 29 martie si urmeaza sa depun dosarul pt CCC in varsta de pan la 1 an. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele aspecte: 1. Care este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc Lory.D Lory.D Buna ziua. Am o nelamurire. Am un pfa la norma de venit si sunt si angajata cu contract de munca. In luna martie o sa nasc. Pentru calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Calcul crestere copil pentru cim si pfa Andrew_G Andrew_G Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatorul aspect: -sunt angajat cu CIM din februarie 2016 avand salariul net 1500 ron. curand mi-am deschis pfa ... (vezi toată discuția)