avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare client cu contul blocat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare client cu contul blocat

Buna ziua, un client X cu contul blocat din cauza datoriilor cu bilete la ordin emise inainte de blocarea contului, pentru a-si indeplini obligatiile de plata asumate,
plateste prin banca sumele devenite scadente din contul firmei Y care apartine
grupului, dar are CUI diferit.Care este calea legala de inregistrare in contabilitate
a acestei incasari cu mentiunea ca pentru firma Y nu s-a emis nici o factura. Cum
se face stingerea datoriei firmei X cu sumele platite de firma Y in numele firmei X.
Care sint actele justificative de inregistrare a acestei oferatiuni in contabilitate.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Ciortea Zita , utilizator 10:17, 11 Aprilie 2016
compania Y care efectueaza plata, va mentiona pe ordin, plata in numele companiei X.Dvs va stingeti creanta companiei X.
Va multumescmult.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in trei bogdan22003 bogdan22003 Bunadimineata, am si eu o intrebare, sunt administratorul unei firme, Z, am de incasat niste bani de la o firma Y, care are de incasat la randul ei de la firma ... (vezi toată discuția)
Sume necuvenite birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie ciudata la o societate a carei contabilitate o asigur: societatea incaseaza in contul bancar de la alta societate sume care nu reprezinta creante ... (vezi toată discuția)
Creante croitoru raluca croitoru raluca buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema o sa emitem o factura de echipamente catre o societate( SC X SRL) SC X SRL la randul ei va emite o alta ... (vezi toată discuția)