avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimb locuinta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimb locuinta

Buna ziua, as dori sa schimb 1 apartament cu 2 camere si o garsoniera proprietar eu pe ambele, cu o casa, in acelasi oras .As dori sa stiu daca schimbul la schimb ( nu se percep bani in plus din nici o parte, doar schimb)este mai rentabil , si ce acte sunt necesare, in general cum se procedeaza, cam la ce pret se ajunge la incheierea schimbului. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Schimb apartament- garsoniere isatam isatam 1. In cazul in care schimb garsoniera si diferenta pe apartament 2 camere se face un singur contract (de schimb) sau se fac doua contracte de vinzare ... (vezi toată discuția)
Schimb apartament alexandra007 alexandra007 Buna seara. As dori sa intreb daca fac un schimb de garsoniera cu un apartament cu 3 camere, eu avand garsoniera ce taxa trebuie sa platesc catre stat si ... (vezi toată discuția)
Schimb de locuinta storm4all storm4all Se da speta urmatoare: un proprietar de garsoniera conf 3 face schimb de locuinta cu un proprietar de apt 3 camere conf 3- [b]fara sulta[/b]; Garsoniera este ... (vezi toată discuția)