avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... LITIGIU
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

LITIGIU

Proprietarul unde locuiesc ma da afara din locuinta dupa ce mi-a promis ca ma lasa sa stau aici toata viata .Din cauza stresului la care am fost supus ,a defaimarii,a escrocheriei de a ma atrage aici ca dupa aceea sa-mi spuna ca de fapt a urmarit numai sa-si bata joc de mine si ca a asteptat sa mor si daca n-am murit trebuie sa parasesc locuinta , in ultimi 3 ani ma-m inbolnavit de astma [pensie de boala ] si acuma mai nou de inima.El nu vrea sa ma actioneze in Tribunal pentru a obtine mandat de evacuare dar ma ameninta ca i-mi taie curentul electric.
Ce pot face in cazul acesta ,trebuie sa deschid eu un proces dar taxa de timbru este foarte mare pentru mine
Il pot actiona eu in judecata cerindui daune morale pentru faptul ca ma-m inbolnavit [sar considera asta un litigiu]
Ce pot face
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:42, 10 Aprilie 2016
Daca nu aveti incheiat contract de inchiriere si ati mers doar pe "vorbe", va poate evacua oricand.Este riscant se deschideti un proces ptr.daune morale/materiale, trebuie sa dovediti ca, exsita o legatura de cauzalitate directa intre bolile dvs,si actiunile proprietarului, daca nu aveti bani de taxa judiciara de timbru si avocat puteti apela la ajutorul public judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa retrocedata martzico martzico buna ziua! ma aflu intr-o situatie ambigua.locuiesc intr-o casa retrocedata fostului proprietar care mi-a dat voie sa locuiesc acei 5 ani prevazuti de lege. in ... (vezi toată discuția)
Acuzat de vandalizarea unei masini fara probe Octav016 Octav016 Salutari. In urma cu cateva zile a venit la mine acasa un tip (nu am avut niciodata ceva de impartit cu el) care a inceput sa faca pe detectivul. M-a abordat ... (vezi toată discuția)
Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)