avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... verificare dosar pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

verificare dosar pe rol

Buna seara. Am o nelamurire. In iunie anul trecut am vorbit cu un avocat si am platit taxa de 150 lei pt deschidere proces contestatie decizie medicala. Toate bune si frumoase, am mai intrebat avocatul de dosar, mi a spus ca e pe rol, in septembrie - octombrie mi a spus ca nu s-a aprobat contestatia, in ianuarie am intrebat-o de ce nu am primit nici o citatie nimic de la tribunal si mi a spus ca a facut iar recurs. ok, problema e ca am cautat pe site-ul tribunalului si nu apare nici un dosar cu numele sotului caci el e persoana in cauza. Am cautat si dosarele avocatului respectiv si apar alte dosare dar nici unul de contestatie. Ma intreb de ce nu am primit nici o citatie, nici un raspuns sau macar un numar de dosar? Nu cumva avocatul nu a deschis procesul sau chiar asa mult dureaza pana sa primim vreo instiintare ceva?.
Cel mai recent răspuns: valy_gaby94 , utilizator 20:18, 19 Aprilie 2016
Nu stiu ce avocat v-ar face proces + recurs pentru 150 RON. Ori nu e avocat, ori ati platit doar consultatia.
doar atat mi a cerut pentru moment, cica doar deschiderea. restul pe parcurs dar nici nu a cerut nimic nici nu a spus ceva, numai ca s-a respins recursul si a facut iar. Putea sa spuna ca vrea onorariul ca nu se punea problema.
valy_gaby94 a scris:

In iunie anul trecut am vorbit cu un avocat si am platit taxa de 150 lei pt deschidere proces

...si apropo nu mi-a dat nici macar o chitanta sau ceva pentru taxa de deschidere


De vorbit ati vorbit dar contract ati incheiat?

Poate din acest motiv nu v-a eliberat chitanta.
nu cunosc demersurile. am facut doar ce mi s-a spus.
150 RON e o consultatie pentru cazuri simple, adica va explica ce s-ar putea face in general intr-un astfel de caz si ce ar putea face el in mod personal daca il platiti pentru asta in continuare. Ca sa va faca proces + recurs trebuia sa-i fi platit bani seriosi.
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2016
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune rebeca27 rebeca27 Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea ... (vezi toată discuția)
Incarcare factura acet Tudor! Tudor! Buna ziua, Avem un proces cu Acet Radauti din cauza unei facturi incarcate foarte mult, cu vreo 70 mc. Caminul lor a fost inundat in vara anului trecut si ... (vezi toată discuția)