avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenintari si lovire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenintari si lovire

Buna seara, ma numesc S.A sunt in orasul Ploiesti si in urma cu 6 luni am mi-a fost atacat sediul firmei de catre 15 indivizi pe care ii am inregistrati video cat si pe site-ul facebook pentru ca oamenii au avut grija sa imi trimita mesaje publice de pe pagina lor si sa posteze pe pagina lor. Am depus plangere la politie iar domnul politist de caz in loc saia masuri cum se cuvine tinanduse cont ca oameni sunt periculosi si nu doar zic..trec si la fapte .pe langa aceste dovezi mai am si dovezi audio video si martori care pot atesta ceia ce spun eu. Problema este ca am fost "obligat " sa mentionez un matror cand am dat declaratie iar acesti invidizi au facut presiuni si acel matror nu mai doreste sa depuna marturie ( mentionez ca mai am inca 10 marotri ) pe care asi dori sa ii mentionez doar in momentul cand acestia ajung in instanta , indivizi de fata cu poltia au iesit cu sabie si mi-au si trimis poze cu sabaia in mana ca ma taie si ca ei sunt "MAFIOTI " asi dori sa stiu ce putem face pentru ca imi este teama pentru viata mea si a parintilor mei ( sau luat si de ei si pe taicamiu chiar la batut , iar desi am depus reclamatie politia ia dat o amenda ) . VA ROG SA MA INDRUMATI /ASISTATI PENTRU A FACE DEMERSURI LEGALE IMPOTRIVA ACESTUI DOMN POLITIST CAT SI A ACESTOR PERSOANE. Mentionez ca avocata care am o am in acest moment nu face absolut nimic, iar daca o intreb despre caz imi spune ca nu stie ce sa mai faca ca a depus si plangere la IJP Prahova si ca ea nu stie ce sa imi mai zica..de asemnea am informati ca acesti indivizi au vizitato acasa unde locuieste .ceia ce este ciudat cel putin in viziunea mea...VA ROG SA MA AJUTATI PENTRU CA IN CONTINUARE ACESTIA ma ameninta atat pe mine cat si membri din familia mea..de curand am instalat si un sistem video pentru ca vin cu diferite masini noaptea si injura . AM si martori care nu mi-au fost acceptati si nici macar lasat de polittistul de caz de la sectia 7 sa ii scriu in declaratie pe motiv ca o sa mai fiu chemat o data..de asemnea detin si deovezii care nici pe acestea nu le-a acceptat domni de la aceasta sectie . Va rog disperat sa ma ajutati pentru ca mi-e greu sa cred ca nu se poate lua masuri in aceasta privinta.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 si 2.14 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:50, 14 Aprilie 2016
Dosarul a ajuns la procuror?
Ce a dispus acesta?
Dosarul nu a ajuns la procuror pentru ca este blocat la sectia 7...care din ce vad eu nu are de gand sa il duca..nu inteleg de ce..iar avocata mea ...pur si simplu o platesc aiurea..pt ca este dezinteresata.
În general e greu ca avocatul sa forțeze organul de urmărire penala sa facă ce trebuie.
Nu e neapărat vorba de dezinteres ci de lipsa științei de a ști cum sa procedeze.
Deși exista multi avocati nu înseamnă că orice avocat poate sa impună un ritm anchetei penale.
De aceea sa nu aveți pretentii de la avocat dacă nu ați discutat de impunerea unui ritm rapid și nu ați plătit special pentru asa ceva.
Trebuie sa fie superprofesionista și nu profesionista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt troller...politia nu face nimic.... RoxannaS RoxannaS Buna ziua! In luna decembrie 2012 mi s a furat troller-ul dintr-un maxi-taxi(care merge de la Piața Sudului în Oltenita). ....la urcarea în maxi ... (vezi toată discuția)
Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind camerele de supraveghere nelush2103 nelush2103 As dori sa stiu care este actul legislativ care reglementeaza instalarea si folosirea camerelor de supraveghere in locatii publice. In speta este vorba despre ... (vezi toată discuția)