avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se mai fac carti de identitate (C.I.) in regim de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se mai fac carti de identitate (C.I.) in regim de urgenta?

Buna ziua anul acesta pe data de 21 mai am casatoria civila si religioasa. Problema este ca eu pe data de 31 mai trebuie sa plec in Austria. Lucrez aici cu contract de munca ca si ingrijitoare batrani ( 1 luna acasa1 austria) Intrebarea mea este pot sa-mi schimb buletinul in acest timp de 1 sapt aprox. Pana sa plec? Sau ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:56, 10 Aprilie 2016
Daca aveti nevoie de documentul de identitate depuneti documentele necesare la serviciul de evidenta populatiei si precizati situatia cu care va confruntati
Conditionat de bagajul de activitate al serviciului ,se poate elibera documentul in interval de 1 saptamana
Termenul de eliberare al actului de identitate este de 30 de zile. Dvs. veti putea depune actele la serv. de evidenta doar in 23 mai. Puteti solicita o audienta la seful serviciului si sa va expuneti situatia facand dovada grabei dvs. cu biletul de avion(daca veti calatori cu avionul). Cu putin noroc s-ar putea ca in 30 sa va ridicati actul pentru a putea pleca in 31. De asemenea aveti posibilitatea de a ramane, in urma casatoriei, pe numele dvs., nemaifiind necesara schimbarea actului de identitate.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de urgenta buletin danycicea danycicea Buna ziua ma numesc Daniel mar interesa sa stiu cit costa taxa de urgenta pt schimbarea buletinului ( expirat ) in termen de cite zile se poate elibera ,,,, Va ... (vezi toată discuția)
Pasaport stilvar stilvar Datorita conjuncturilor eu, sotia si cei 2 copii minori trebuie sa mergem in Romania destul de repede.Copilul cel mic in varsta de 3 ani si 6 luni are ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)