avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camin apa uzata menajera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camin apa uzata menajera

buna ziua-vecinul meu,care locuieste pe partea cealalta a strazii,a construit caminul de apa uzata menajera in fata portii mele,fara stirea mea.va rog sa-mi spuneti daca e legal sau ilegal ceea ce a construit in fata portii.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: danielvadile , utilizator 06:23, 12 Aprilie 2016
Pentru executarea acestei lucrari, vecinul trebuia sa detina un proiect de ctii. in baza caruia sa solicite si sa obtina autorizatie de ctie. de la primarie. Caminul trebuia executat cu garda/ aerisire prin sistem de neutralizare gaze/ vapori emanati din caminul de ape menajere.
Puteti sesiza primaria, Directia Judeteana de Sanatate Publica si Garda de mediu, in scris cu nr. de inregistrare/ data.
va multumesc pentru raspuns.multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție fosă vecin pe hat la 5 metri de fața casei mele și aproximativ 8 metri de fântână das_daniela das_daniela Bună seara, Casa mea este orientată cu fața spre răsărit la aproximativ 8 metri de hotar, hotar pe care este construit un gard, gard ce este al ... (vezi toată discuția)
Miros insuportabil curatatorie danyandreia danyandreia Buna ziua, Stau la etajul 5 al unui bloc la parterul caruia este o curatatorie pentru haine. In fiecare week-end (vineri, sambata duminica) acesta firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul blocului scurgerea de la centrala prin condensare. Apa rezultata si picaturile de pe teava ... (vezi toată discuția)