avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu recuperata partial
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu recuperata partial

buna ziua, in 2012 am platit taxa de mediu 350E la masiana, prin forme legale am recuperat abia 100E din cei 350E. intrebarea mea este: viitorul proprietar al masinii va plati doar 250E, sau cum se procedeaza?

Alte discuții în legătură

Taxa auto lucailie88 lucailie88 buna ziua, detin o masia la care in 2012 am platit taxa de poluare 350 euro, prin forme legale, am recuperat taxa integral (adica 100 euro), intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto, recuperare ciprianul ciprianul buna ziua! Cum se procedeaza cu recuperarea taxei auto? cum se actioneaza in instanta? (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)