avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare

Buna ziua!
as dori sa ma ajutati cu un model de cerere pentru debransare de la sistemul de termoficare;
catre cine se face aceasta cerere?
-catre asociatia de poprietari sau catre firma cu cre avem repartitoarele de caldura,,ista,, se numeste firma.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: luiza12 , utilizator 18:14, 10 Aprilie 2016
Cererea trebuie formulata catre as. prop.
As. prop. o sa va trimita la furnizorul de energie termica. Acolo o sa va fie inmanata o lista cu tot ceea ce dvs. trebuie sa indepliniti. desigur, o sa va trebuiasca si avizul as. prop. pe acel formular.
Firma de repartitoare nu are niciun amestec, insa as. prop. o va informa (in cazul deconectarii) ca incepand cu sezonul urmator, apartamentul dvs. este deconectat, urmand sa achiatti doar costuri cu tevile interioare si a spatiilor comune.
ok,multumesc,cei de la as ma trimit pe mine cu cererea ca pers fizica catre firma;e bine ca mi-ati spus catre cine trebuie formulata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nelocuit: cum fac sa nu mai platesc caldura la intretinere? zws zws Buna ziua! Am un apartament in care nu locuieste nimeni. Acest apartament este intr-un bloc care desi are repartitoare, acestea nu mai sunt folosite de ani ... (vezi toată discuția)
Plata pentru tevile de caldura nahi nahi Buna ziua, doresc sa formulez si eu o intrebare referitoare la tevile de caldura care trec prin apartamentul mamei mele. Doresc sa mentionez ca mama are ... (vezi toată discuția)
Asociatie de propietari repartitie costuri GeorgeConrad GeorgeConrad Buna ziua. Am un apart. racordat la sistemul de termoficare, necontorizat pt. caldura. Apart. este nelocuit - \"0\" persoane pe lista de ... (vezi toată discuția)