avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recostruirea gardului la strada
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recostruirea gardului la strada

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati: sunt in umatoarea situatie: suntem 4 familii intr-o casa care a fost nationalizata.
Am cumparat apartamentul de la Icral (stat) si curtea este comuna. Nu apare trecuta in acte la nicio familie.
Acum ceva vreme datorita unor lucrari de inlocuire a tevilor de apa s-au sapat niste transee in curte, s-a daramat gardul dinspre strada.
Din cele 4 familii , 3 suntem de acord sa reconstruim gardul. Vecinul cu nr 4 nu este de acord.
Ce putem face in cazul de fata?

Va multumesc pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:14, 10 August 2009
Ne-am gandit la asta, cred ca ar lesina de durere...la cat a muncit sa le care in sus pe scari ( curtea e terasata intr-o zona f buna a Brasovului)
Va multumesc pentru timpul acordat

O zi frumoasa si o viata linistita va doresc,

:vishenka:
Este singura solutie ca sa nu va imoblnaviti din cauza mizeriei si gunoaielor!
Si este perfect legala solutia!
O zi buna si dvs !:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul meu Met1 Met1 Buna ziua,revin cu o problema cu care ma confrunt si sper ca pe aceasta cale sa ma puteti indruma. Locuiesc la sat ,unde curtea din fata casei mele se termina ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi menajer arianaferseta arianaferseta Buna ziua. Locuiesc la casa, iar in vecini este un teren privat pe care s-a construit in bloc cu 7 etaje. Acum amplaseaza ghena de gunoi a blocului langa ... (vezi toată discuția)
Posesie abuziva de teren anca49 anca49 Buna ziua, am nevoie de un sfat autorizat. Locuiesc in orasul Sinaia, si am o locuinta propietate personala. La adresa unde locuiesc santem 3 familii cu acces ... (vezi toată discuția)