avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva deductibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva deductibil

o firma de constructii care are o masina cu care face aprovizionare cu materiale si o autoutilitara cu un brat macara. Pe aceste doua masini nu are soferi desemnati, sunt conduse de muncitori care au carnet de sofer si din aceasta cauza nu completeaza nimeni foi de parcurs. Intrebarea e se poate deconta 50% din valoarea bonurilor de motorina atat la tva cat si la cheltuieli ?

Alte discuții în legătură

Se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma ci personală? Moldovan Veronica Moldovan Veronica Bună seara! Am o Inteprindere Individuală și vreau să știu dacă se poate deconta motorina și reparațiile mașinii dacă mașina nu este pe firma și ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina vio58 vio58 O firma cu obiect de activitate transport international si intern,face aprovizionare de combustibil pe traseu si plateste cu bonuri de casa,se poate deduce tva ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina breman breman Sunt PFA si imi desfasor activitatea pe teren - activitate pentru care folosesc masina personala.Cum imi pot deconta benzina? (vezi toată discuția)