avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare bunuri firma pentru credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

executare bunuri firma pentru credit nevoi personale

acum vreo doi ani am luat un credit de nevoi personale pe care acum nu imi permit sa il mai platesc decat din cand in cand... am intarzieri si banca m-a dat la executor. #-o intrebarea mea este daca executorul poate executa numai bunurile mele personale (ce nu prea am) sau si ale firmei ce o am si sunt unic actionar (mentionez ca pe firma am o duba cu care imi castig cu greu painea...)
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:45, 11 Aprilie 2016
Bunurile aflate in patrimoniul persoanei juridice (societatii) sunt protejate de creditorii dvs. personali. In consecinta, nu au cum sa va execute bunul firmei.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun=societate comerciala anca1980 anca1980 Buna seara! Parintii mei sunt casatoriti de 30 de ani si de-a lungul casniciei au avut diverse afaceri,anul acesta tatal meu a intrat in faliment,au pierdut ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit ? Manole Dumitru Manole Dumitru O persoana fizica X are o creanta datorie altei persoane Y. X este patronul unei firme si este unic asociat, deasemeni este si administratorul firmei. ... (vezi toată discuția)