avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... lege privind plata diferentelor salariale pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

lege privind plata diferentelor salariale pentru personalul didactic

Buna ziua,
Legea se refera la perioada octombrie 2008 - 13 mai 2011 si se aplica celor care nu au beneficiat de diferentele salariale.
As vrea sa stiu daca aceasta lege se aplica si pentru perioada de concediu medical.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 12 Aprilie 2016
del_gf a scris:

....

Intrebarea este la obiect, dar raspunsurile primite ocolesc mereu.
Oare de ce?!



Poate va mai cititi primul mesaj cu care ati deschis topicul si apoi Regulamentul de postare in forum care mentioneaza :

3.2. Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sau sa fie unul decent si sa reflecte subiectul abordat. Asadar, te rugam sa ai in vedere ca titluri precum "Am o problema", „Speta” sau „Va rog sa ma ajutati” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, asa incat ar fi de preferat sa iti rezumi solicitarea (de exemplu „Divort si exercitarea autoritatii parintesti”, „Executarea creantei fiscale”, etc). Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbesti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.
Sa raspunda cine a citit legea de curand adoptata. Enuntul e clar si concis.
Daca se raspunde la intamplare, atunci e o pierdere de timp pentru toti.
Nu sunteti in masura sa spuneti cine si cum sa raspunda .

Daca nu stiti sa postati corect datele , atunci nu mai dati vina pe raspunsurile primite.

Vi s-a dat deja raspunsul .. cititi mai bine mesajele postate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce schimbati titlul mesajului? myky2012 myky2012 Am pus mesajului meu un titlu pe care dvs l-ati schimbat? Mi-ati dat cumva sentinta prin titlu?M-ati catalogat cum ati vrut dvs. Dar aveti acest ... (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Ajutor razvan-87 razvan-87 eu sunt chemat in aceasta instanta in calitate de intervenient,in proces cu dgpmb brigada de politie rutiera in calitate de intimat pentru fond-plangere ... (vezi toată discuția)