avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatii in domeniul achizitiilor publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatii in domeniul achizitiilor publice

care este termenul de solutionare a contestatiilor de catre CNSC
multumesc
Cel mai recent răspuns: andr33apn , utilizator 08:35, 11 August 2009
Începând cu data intrării în vigoare a OUG nr. 19/2009 plângerile împotriva Deciziilor C.N.S.C. se depun la instanţele judecătoreşti competente, respectiv la Curtea de Apel, secţia contencios-administrativ şi fiscal în a cărei rază se află sediul autorităţii contractante, în termen de 10 zile de la comunicare.
:D
[ link extern ] /
nu este o plingere impotriva deciziei CNSC si o contestatie pe care ei trebuie sa o solutioneze, ma intereseaza timpul in care ei trebuie sa transmita un raspuns
Au 20 de zile la dispozitie, iar in conditii justificate, termenul se prelungeste cu inca 20.Din experienta, va pot spune ca in 20 zile lucratoare se rezolva, depinde de ambele parti implicate(cum trimit documentele solicitate in plus, etc.)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnsc contestatie melcsy melcsy unde se poate contesta decizille CNSC-lui? la curtea de apel? sau la tribunal? (vezi toată discuția)
Raspuns cnsc melcsy melcsy cat timp are la dispozitie CNSC pentru a da raspuns pentru o contestatie? (vezi toată discuția)
Procedura prealabila ? legea 247/2005 dumitru2000 dumitru2000 Deciziile adoptate de comisia centrala sunt atacabile direct la instanta de contencios sau este nevoie de plangere prealabila ? Dispozitiile legale sunt ... (vezi toată discuția)