Un administrator de bloc ce drepturi si obligatii are? Mentionez ca incasez de la locatari, efectuez platile catre furnizori, calculez pentru fiecare locatar in parte. La Adunarea Generala s-a mentionat ca orice defectiune in scara cade in sarcina Administratorului pentru a o rezolva. Presedintele ce obligatii are? Va rog, astept raspuns de la dvoastra urgent. Multumesc
După cum se pare nu aveti atestat de adm. de imobile .
Pueti lectura Legea 230 /2007 ,si H.G. 1588 /2007 cu privire la functionarea Asociatiilor de proprietari .
Atributiile administratorului de imobil sunt concret prevazute in L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale decizii ale comitetuilui executiv si ale presedintelui de asociatie
La fel si atributiile presedintelui de asociatie care in calitate de reprezentant legal al asociatiei de proprietari are responsabilitati mai multe decat administratorul fiind factor de decizie
Presedinte de bloc
a21alex
Buna ziua,
pentru inceput am sa va povestesc in mare cam care e situatia in blocul in care locuiesc.
Actualmente blocul meu face parte dintr-o Asociatie de ... (vezi toată discuția)
Lnundatii repetate
iconita
Va rog mult sa ma ajutati.Sunt o pensionara cu o pensie mica si nu-mi pot permite sa platesc asigurarea la apartament.Eu locuiesc la parter.Deasupra ... (vezi toată discuția)