Un administrator de bloc ce drepturi si obligatii are? Mentionez ca incasez de la locatari, efectuez platile catre furnizori, calculez pentru fiecare locatar in parte. La Adunarea Generala s-a mentionat ca orice defectiune in scara cade in sarcina Administratorului pentru a o rezolva. Presedintele ce obligatii are? Va rog, astept raspuns de la dvoastra urgent. Multumesc
Concret. Daca se constata o defectiune, un geam spart, un bec ars, admin. roaga o persoana benevola , sau angajeaza o persoana sau o firma sa rezolve problema . Administratorul nu poate fi obligat sa faca el acea "operatie " , impuneti-va punctul de vedere caci altfel veti fi incarcate cu multe probleme, inclusiv sa va impute dvstra ca nu ati chemat in judecata un restantier . Presedintele are mai putine sarcini dar multa , multa raspundere.
Presedinte de bloc
a21alex
Buna ziua,
pentru inceput am sa va povestesc in mare cam care e situatia in blocul in care locuiesc.
Actualmente blocul meu face parte dintr-o Asociatie de ... (vezi toată discuția)
Lnundatii repetate
iconita
Va rog mult sa ma ajutati.Sunt o pensionara cu o pensie mica si nu-mi pot permite sa platesc asigurarea la apartament.Eu locuiesc la parter.Deasupra ... (vezi toată discuția)