avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

Buna ziua,
Pe baza unor martori mincinosi si a unui inscris fals, mi s-a facut plangere penala, iar acum sunt trimis in judecata.
Doresc sa stiu daca in aceasta faza (a judecatii de fond) pot pune plangere penala impotriva martorilor mincinosi pentru denunt calomnios, intrucat s-a inceput judecata penala?
Care ar fi pasii?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
Ale80, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:58, 12 Aprilie 2016
Dvs puteti, dar pana nu se dispune o solutie in dosar nu vad rostul.
Puteți depune plângerea penala de acum.
Asa ați câștiga timp în cazul în care timpul ar conta.
Dacă va condamna cu executare timpul ar fi foarte prețios deoarece ar trebui condamnate persoanele ca sa scăpați de închisoare.
Si plangerile unde ar trebui depuse, la domiciliul martorilor? Pentru ca daca le depun la aceeasi sectie de politie care a cercetat dosarul, e clar... sunt pe felie!
Da, la aceeași secție ar duce la slabe șanse.

Se poate depune plângere la domiciliul din acte al respectivilor.
Multumesc mult pentru raspunsuri. M-am gandit si eu sa depun plangere de acum impotriva lor.

Alte discuții în legătură

Dovada cu drept circulatie - suspect de a fi condus cu alcoolemie peste 0,8 mihaistanciu mihaistanciu Buna ziua , Acum aprox 2 sapt , am ramas in pana cu masina pe o strada necirculata , am pus avariile , am sunat pe cineva sa vina dupa masina , si in ... (vezi toată discuția)
Intimidarea martorului alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua. As dori sa aud parerea dlor avocati in legatura cu urmatoarea situatie. Intr-un dosar de urmarire penala, invinuitul propune proba cu martori(4 la ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)