avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

Buna ziua,
Pe baza unor martori mincinosi si a unui inscris fals, mi s-a facut plangere penala, iar acum sunt trimis in judecata.
Doresc sa stiu daca in aceasta faza (a judecatii de fond) pot pune plangere penala impotriva martorilor mincinosi pentru denunt calomnios, intrucat s-a inceput judecata penala?
Care ar fi pasii?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
Ale80, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:58, 12 Aprilie 2016
As vrea in special unui a dintre martori sa ii depun plangere, intrucat nu a fost la fata locului, nu a fost vazut de nimeni, nici de organele de politie care au intervenit la incident.
Are declaratii contradictorii... insa, "a trecut" testul poligraf. De aici si temerea mea ca plangerea sa nu ajunga pe mana acelorasi politisti.
Dacă a trecut testul poligraf e complicata situația cu plângerea dvs.
Dacă îl pica era bine pentru dvs.
Pai nu ati inteles "corectitudinea" testului poligraf? Am fost eu de fata cand s-a dat? Am eu vre-o garantie (cu coruptia care este) ca intrebarile au fost pe bune? Puteau fi intrebari generale ca sa treaca cu bine de ele, si apoi modificate doar cele care eau de interes. Doar se stie ca se fac "smecherii". Plus de asta, testul nu a fost inregsitrat video sau audio, nu stie nimeni in afara de politisti si "martor" ce s-a intamplat acolo...Tocmai de aceea a si dat testul, pentru ca absolut nimeni (nici polititstii prezent la locul "incidentului") nu au vazut "martorul" invizibil. Si s-a stat pe acolo cam o ora, s-au tot invartit oameni...
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
Ale80, utilizator
Părerea mea este ca nu veți rezolva nimic cu plângerea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada cu drept circulatie - suspect de a fi condus cu alcoolemie peste 0,8 mihaistanciu mihaistanciu Buna ziua , Acum aprox 2 sapt , am ramas in pana cu masina pe o strada necirculata , am pus avariile , am sunat pe cineva sa vina dupa masina , si in ... (vezi toată discuția)
Intimidarea martorului alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua. As dori sa aud parerea dlor avocati in legatura cu urmatoarea situatie. Intr-un dosar de urmarire penala, invinuitul propune proba cu martori(4 la ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)