avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

As dori sa apelez la un executor pentru neplata cheltuielilor de judecata intr.un proces de paternitate si neplata pensiei de intretinere pentru copil,dar cel care va trebui executat lucreaza in uk...cunosc locul de munca,orasul in care locuieste....care sunt pasii??un timp aproximativ pentru incheierea executarii??
Cel mai recent răspuns: geoanna , utilizator 01:26, 21 Iunie 2016
Va trebui să întrebați în UK. Nu avem de unde să știm cum se desfășoară acolo executarea silită.
Pentru pensia de intretinere puteti apela la ministerul justitiei.
[ link extern ]
sau puteti apela la un executor judecatoresc in uk in vederea infiintarii popririi pt recuperarea ambelor debite.
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
gi-jane2, moderator
Plangerea penala e depusa de acum 10 luni,am primit acasa ca s.a luat la cunostiinta dar nimic mai mult...M.am prezentat la Parchet din 3 in 3 luni ,iar ultima oara cu detalii despre locul de munca din UK si cu cere de a se face investigatii.Ce legi avem cand vine vorba de copii ??!!?? In 10 luni sa nu ajungi in instanta... de ce ? Am nevoie de un sfat,indrumare...poate suna aberant ,dar cineva imi spunea sa merg in audienta la Avocatul Poporului.Multumesc !

Tatal copilului are de plata 2000 ron ( echivalentul a aproximativ 360 lire) iar eu am trimis mail catre un executor jud. din UK si mi.a cerut 600 lire taxe....
macar din curiozitate, v-ati uitat in linkul pe care vi l-am pus ?
Da,dar va spun sincer nu inteleg mare lucru.Sunt straina de foarte multi termeni si m-au zapacit legile " lege/an/ "

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei de intretinere Steli123 Steli123 Buna seara! Am fetita de 10 ani si 8 luni,sunt divortata din iulie 2011,custodie totala,el fiind obligat la plata pensiei de intretinere in 25% din venit.Din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum pot afla veniturile unei persoane stabilite în ... Andreea Cojo Andreea Cojo Bună ziua! Cum pot afla veniturile unei persoane stabilite în Anglia? Menționez ca suntem în proces pentru stabilirea pensiei alimentare a copilului și de ... (vezi toată discuția)
Executarea silita pensie de intretinere neplatita Marilena1981 Marilena1981 Buna ziua,numele meu este Marilena si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am o hotarare definitiva pentru neplata pensiei de intretinere catre un minor si va ... (vezi toată discuția)