As dori sa apelez la un executor pentru neplata cheltuielilor de judecata intr.un proces de paternitate si neplata pensiei de intretinere pentru copil,dar cel care va trebui executat lucreaza in uk...cunosc locul de munca,orasul in care locuieste....care sunt pasii??un timp aproximativ pentru incheierea executarii??
Pentru pensia de intretinere puteti apela la ministerul justitiei. [ link extern ]
sau puteti apela la un executor judecatoresc in uk in vederea infiintarii popririi pt recuperarea ambelor debite.
Plangerea penala e depusa de acum 10 luni,am primit acasa ca s.a luat la cunostiinta dar nimic mai mult...M.am prezentat la Parchet din 3 in 3 luni ,iar ultima oara cu detalii despre locul de munca din UK si cu cere de a se face investigatii.Ce legi avem cand vine vorba de copii ??!!?? In 10 luni sa nu ajungi in instanta... de ce ? Am nevoie de un sfat,indrumare...poate suna aberant ,dar cineva imi spunea sa merg in audienta la Avocatul Poporului.Multumesc !
Tatal copilului are de plata 2000 ron ( echivalentul a aproximativ 360 lire) iar eu am trimis mail catre un executor jud. din UK si mi.a cerut 600 lire taxe....