avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Cum pot afla veniturile unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Cum pot afla veniturile unei persoane stabilite în ...

Bună ziua! Cum pot afla veniturile unei persoane stabilite în Anglia? Menționez ca suntem în proces pentru stabilirea pensiei alimentare a copilului și de 1 an de zile nu s au putut afla veniturile fostului soț stabilit în Anglia
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:49, 19 Aprilie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Autoritatea centrală care răspunde de pensiile de întreținere în țara în care locuiți vă poate ajuta să înaintați o cerere în străinătate. In cazul tarii noastre e vorba despre Ministerul Justiţiei - Direcţia Drept Internaţional şi Cooperare Judiciară, str. Apolodor nr.17, Sector 5, jud. BUCUREŞTI, e-mail ddit@just.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita geoanna geoanna As dori sa apelez la un executor pentru neplata cheltuielilor de judecata intr.un proces de paternitate si neplata pensiei de intretinere pentru copil,dar cel ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentară,recuperare creanțe din urma Alex_toma3 Alex_toma3 Bună ziua ce pot face ca să recuperez majorarea pensiei alimentare de 5000 de lei cu tot cu cheltuielile de judecata tatal meu a fost pus sa îmi.platească ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare adeverinta venituri ContSters352773 ContSters352773 Buna ziua. Am deschis proces in Romania pentru marirea pensiei alimentare. Trebuie sa fac dovada veniturilor fostului meu sot, acesta lucrand de mai bine de 10 ... (vezi toată discuția)