avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... efectul concediului medical asupra concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

efectul concediului medical asupra concediului de ohihna

la 75 zile cm ,cate zile co imi revin pe 2016?:(:(:(:(
Cel mai recent răspuns: mengazi65 , utilizator 12:29, 12 Aprilie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
La cate zile aveti mentionate in c.i.m.

Durata concediului medical nu afecteaza durata concediului de odihna.
multumesc ptr.raspuns !
o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat decedat in timpul cm. Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Avem un salariat care a decedat ieri (03.04.2016).Concediu medical a adus pana la data de 31.03.2016.(mentionez ca avea 450 zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ALINACARSTEA ALINACARSTEA BUNA ZIIUA M-ar interesa daca pana in 23 ianuarie 2013 am fost in CCC de pana la 2 ani, mi-am reluat activitatea incepand cu ziua urmatoare, iar incepand cu 5 ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)