avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

BUNA ZIIUA
M-ar interesa daca pana in 23 ianuarie 2013 am fost in CCC de pana la 2 ani, mi-am reluat activitatea incepand cu ziua urmatoare, iar incepand cu 5 iulie sunt in concediu medical, la cate zile de concediu de odihna am dreptul pana in prezent.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 17 Iulie 2013
Aveti dreptul la CO la cate zile sunt prevazute in c.i.m. , intrucat concediul medical nu mai afecteaza durata concediului de odihna.

M-ar interesa la cate zile de concediu de odihna am dreptul pana in prezent. Eu pe CM am 21 de zile. Acum sunt insarcinata, sunt in concediu medical si as vrea sa imi i-au si zilele de Co.

La cate zile am dreptul sa imi i-au.
Daca aveti 21 de zile de CO , asta inseamna ca pentru perioada 01.01.-01.07.2013 aveti dreptul la 11 zile lucratoare de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil elamarius elamarius buna seara,lucrez la o fabrica din 22.11.2013 si ianuarie 2015 am aflat ca sunt insarcinata, problema este ca in decembrie2014 am avut 5 zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Co ela_79 ela_79 Buna ziua. As dori daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema legata de contractul de munca, mai exact de perioada de concediu de odihna. Pana pe 5 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)