avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnmatriculare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnmatriculare masina

Buna ziua
Am cumparat o masina iar la serviciul de inmatriculari mi s-a spus ca nu pot inmatricula masina din cauza ca nu am certificatul de atestare fiscala de la vanzator corespunzator.
Imi trebuie certificatul fiscal pe masina , adica sa se specifice in el marca si seria sasiului...
Am sunat vanzatorul care mi-a spus ca el a scos ce trebuie de la primarie de la el dupa care nu am mai dat de el nu a mai raspuns la telefon a blocat numarul meu si alte numere de pe care l-am sunat sa ii cer explicatii si in continuare refuza sa imi trimita certificatul fiscal conform.
Nu stiu ce sa fac in continuare...
Imi cer scuze dar nu stiu unde sa incadrez aceasta problema pe forum.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2016
garbacea1, utilizator
Cel mai recent răspuns: garbacea1 , utilizator 16:35, 12 Aprilie 2016
Pentru solutionare aveti mai multe variante
1-Notificati oficial vanzatorul cu obligatia prezentarii certificatului fiscal,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata
2-Daca vanzatorul nu intelege sa se achite de obligatie,parcurgeti procedura prin mediator
3-Formulati actiune impotriva vanzatorului in instanta
care este solutia mai usoara?
si daca imi puteti da mai multe detalii
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal crtsorin crtsorin Buna ziua. Am si eu o intrebare inlegatura cu inmatriculatul unui vehicul pe care l-am cumparat de la o persoana care l-a adus din olanda iar acuma nu mai ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte auto de la fostul proprietar valimo77 valimo77 Buna ziua ,am urmatoarea problema:am cumparat o masina inscrisa da la Iasi in baza unui contract de vanzare - cumparare,vanzatorul nu mi-a eliberat certificat ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare al3cksutz al3cksutz Am nevoie de un sfat, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. In urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un autoturism, adus din strainatate, ... (vezi toată discuția)