avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea stimulentului de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea stimulentului de insertie

Buna ziua!

Cu ce data se acorda stimulentru de insertie, sau de cand curge acest drept? De la data depunerii cererii sau de la data la care se renunta la indemnizatie de crestere a copilului?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 15:58, 22 Iunie 2016
Multumesc pentru sugestie. Voi scrie in aceasta seara.
@tudorvaleriu si @freeelis va multumesc mult pentru raspunsuri. Apreciez mult activitatea dvs.
Buna ziua!
Din pacate nu am putut trimite e-mail la adresa de mai sus deorece am mesaj automat de respingere, casuta de e-mail a agentiei fiind plina...

Astept raspuns la contestatie, insa am rugamintea sa-mi spuneti, daca doriti, care este diferenta intre "persoana indreptatita" si "beneficiarul indemnizatiei". Nu am gasit in OUG 111/2010 expplicarea sintagmei : persoana indreptatita.

Multumesc
Beneficiarul indemnizatiei este persoana indreptatita sa beneficieze de acest stimulent.
Nu este nicio mare diferenta . In opinia mea, "persoana indreptatita" se refera la persoanele indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de indemnizatia CCC, iar "beneficiarul indemnizatiei" se refera la persoana care primeste deja aceasta indemnziatie.

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent de insertie hogye lavinia hogye lavinia In cazul acordarii stimulentului de insertie angajata trebuie sa se intoarca la locul de munca inaintea implinirii 1 si 11 luni sau in ziua urmatoare ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice la legea 66/2016 dijmarescu dijmarescu BUna ziua, Va rog, au fost publicate normele metodologice de punere in aplicare a prevederilor Legii nr. 66/2016 pentru modificarea si completarea OUG ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Cineva anonim Cineva anonim Buna ziua. Lucrez la salarizare, intr-o institutie publica. Pana in prezent, in cadrul unitatii noastre nu s-a acordat stimulent de insertie pentru nimeni. ... (vezi toată discuția)