Buna seara. In 2010 tatal meu a vandut un autoturism facand contract de vanzare-cumparare si radiere de la financiar. Anul urmator a venit amenda pentru lipsa rovinieta. Am facut plangere catre politia Deva( aici este domiciliul celor care au cumaparat autoturismul) si am deschis proces. Am obtinut anularea amenzii. Acum dupa aproape 5 ani a venit o noua amenda. Cum pot proceda ca sa opresc acest stres? Alt proces? Problema acum este ca nu mai gasim actele in original ci doar copii dupa contract si dupa certificatul fiscal. Ce am in original sunt actele trimise de catre judecatorie( raspunsurile la procesul deschis ). Multumesc anticipat
La tranzactionarea bunului mobil ati completat rubrica speciala de pe talon ?
Dupa comunicarea primului PV lipsa rovinieta,era necesar sa comunicati la SPR evidenta auto ca proprietarul in termen legal nu a finalizat procedura de inmatriculare vehicul,sa depuneti copie dupa hotararea judecatoreasca
Pentru anulare PV rovinieta fie acceptati calvarul solutionarii in instanta ,sau...conditionat de interesul dv,achitati dv amenda si pentru recuperarea acesteia actionati detinatorul vehiculului in instanta
Amenda rovinieta
anache
Cum pot anula procesul verbal emis pentru neplata rovinietei in conditiile in care la data constatarii eu nu mai eram proprietarul autoturismului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)