avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Banii platiti pe amenda dupa castigarea contestatiei?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Banii platiti pe amenda dupa castigarea contestatiei?

Am primit o amenda de 420lei de la politia rutiera,am platit-o si ulterior impreuna cu un avocat am facut contestatie asupra procesului verbal si celorlalte sanctiuni.Am termen de judecata peste 3 zile dar daca am castig de cauza ce se intampla cu banii deja platiti?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:32, 12 Aprilie 2016
Buna seara,
Vi se vor restitui de catre ANAF.
În situația în care veți avea o hotărâre favorabilă prin care procesul verval va fi anulat, urmeaza sa formulati o cerere la taxe si impoxite locale prin care solicitati restituirea sumelor achitate in baza procesului verbal anulat.
Buna seara,
Va trebui sa formulati o cerere la taxe si impozite locale la care sa atasati copie de pe sentinta ramasa definitiva si chitanta cu care ati achitat in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare contestatie proces verbal Daniela005 Daniela005 Buna seara.....Care sant actele necesare la depunerea contestatiei?Deoarece o sa trimit prin posta actele nu doresc vre-o surpriza,cum,ca nu ar fii toate ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita duplicat taxa judiciara de timbru? Monica Baiceanu Monica Baiceanu Buna ziua, instanta mi-a solicitat sa depun taxa de timbru desi eu am depus-o odata cu cererea, asa ca am platit alta taxa si am depus-o. Acum, fata de prima ... (vezi toată discuția)
Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. in ... gyandy gyandy Returnare suma de bani platiti ca amenda contraventionala. In urma unui control al DGPLMB si a procesului verbal am platit amenda in cele 15 zile. Am ... (vezi toată discuția)