Buna ziua,
As dori si eu un raspuns cu privire la un proces. Am fost concediata de la locul de munca, respectiv din invatamant, de la scoala unde lucram. Am dat in judecata, in prima instanta am castigat. Institutiile cu care ma judecam, respectiv scoala unde am lucrat si inspectoratul scolar judetean au facut apel, am facut si eu apel la randul meu. La apel nu au fost probe noi, s-a judecat pe ce s-a judecat si la prima instanta. Instanta de apel a schimbat total decizia din prima instanta, respectiv am pierdut procesul, admitand apelul paratilor. Hotararea de la apel poarta titlul de definitiva. Ma intereseaza acum daca in acest context pot cere o revizuire, pe motivul ca hotararea din apel este total diferita de hotararea de la prima instanta si cine o va judeca?
Nu puteti cere revizuirea conform art.509(1) pct.6 NCPC,acest caz de revizuire se refera la situatia in care au intervenit modificari in materialul probator pe care s-a sprijinit instanta in pronuntarea hotararii a carei revizuire se cere iar aceste modificari trebuie sa influenteze hotararea pe care s-a bazat acel material probator.(Drept Procesual Civil-Gabriel Boroi/Mirela Stancu-Edit.Hamangiu,2015,pag.714.)