avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Pentru un card de credit neachitat am primit PV instiintarea a popririi 23.05.2012, iar poprirea efectiva pe talonul de pensie s-a realizat in 13.10.2013.Bineinteles ,eu platesc penalitatile si dobanzile aferente acestei perioade 1an si 5 luni..
Dar exista un termen legal pentru executarea efectiva dupa instiintare?
Trebuia sa-mi comunice un alt PV cu noile actualizari , atat ca datorie (penalitati si dobanda) cat si de onorariu, care a fost actualizat fara sa stiu atunci (decat acum in 2016)?
Legea cum spune ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ragaliemariana , utilizator 20:05, 23 Aprilie 2016
Va dresati executorului judecatoresc care a infiintar poprirea .
Eu intreb ce spune Legea nu ce spune executorul!
Solidaritate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o nelamurire... pot fi dobanzile si penalitatile ... Lauraedm Lauraedm Buna seara! Am si eu o nelamurire... Pot fi dobanzile si penalitatile mai mari decat creditul initial? Ex am luat 90milioane in anul 2007 si executarea este pt ... (vezi toată discuția)
Poprire maryuka maryuka buna ziua, am avut un contract de credit cu o banca, in urma caruia am primit un card cu o suma. am folosit toata suma si deoarece o vreme nu am achitat ... (vezi toată discuția)
Poprire, nelamuriri popescuioanasb popescuioanasb Buna ziua, Am poprire pe pensie,iar in data de 12.01.2017 am fost instiintata ca mai am de plata 2200 ron.In cursul zilei de ieri am sunat la ... (vezi toată discuția)